Aanmelden leerling

Een aantal jaar geleden zijn we binnen de gemeente Peel en Maas afgestapt van het centraal inschrijfmoment. Dat betekent dat u uw kind op elk gewenst moent kunt inschrijven op een basisschool in onze gemeente, zo ook op DKC De Liaan. We vinden het prettig om ruim op tijd te weten hoeveel kinderen er naar onze school gaan komen en willen de overstap naar DKC De Liaan zo soepel mogelijk laten verlopen. Daarom verzoeken we u om uw kind tijdig in te schrijven. Op die manier kunnen we samen met u de start van uw kind zo fijn mogelijk maken.

Voor het eerst naar de basisschool, maar ook tussendoor overstappen naar een andere school, is een hele stap. Om die stap makkelijker te maken, staan we open voor om ouders, samen met het kind, een vrijblijvende rondleiding te geven. Ook werken we met wendagen, zodat uw kind de overstap in kleine stapjes kan maken.

Mocht u vragen hebben, of een afspraak willen maken? Neem dan gerust contact op met onze directeur: Wouter Welbers. Mail: wouterws@deliaan.nl of bel naar 077-3061062

Bent u al overtuigd en wilt u uw kind meteen inschrijven, dat kan natuurlijk ook. Klik hieronder voor het aanmeldingsformulier. Het ingevulde formulier mag u afgeven bij of mailen naar dhr. Wouter Welbers.