Onderwijs

Daltonkindcentrum De Liaan draagt er zorg voor om met één professioneel team onderwijs, opvang en opvoeding op elkaar af te stemmen. Hier komen kinderen van 0-12 jaar samen om te spelen, te ontmoeten en alle talenten te ontwikkelen. Het team van Daltonkindcentrum De Liaan streeft naar maatwerk voor elk kind én gezin. 

 

De basisschool en kinderopvang hebben een intensieve samenwerking om onderwijs en opvang aan elkaar te verbinden voor een doorlopende ontwikkeling van kinderen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat kinderen zich breed kunnen ontwikkelen. Zowel school als opvang zorgen daarbij voor een optimale speel-leeromgeving gebaseerd op de waarden en pijlers van het Daltononderwijs. De principes en uitgangspunten van het Dalton onderwijs zijn samengevoegd in 5 kernwaarden: 

 

Deze Dalton kernwaarden komen dagelijks in onze manier van werken duidelijk naar voren. Meer hierover kunt u terugvinden onder het kopje visie.  Maar we nodigen u ook uit om ons Dalton kwaliteitsboek en het laatste visitatieverslag van de Daltoncommissie uit 2019 hier terug te lezen.