Stichting Leergeld

Binnenkort gaat het nieuwe schooljaar weer van start. Een jaar waarvoor veel verschillende schoolspullen moeten worden aangeschaft. Van schriften, pennen en een etui tot een schooltas, een rekenmachine, een computer of een fiets. De kosten daarvoor kunnen flink oplopen.

Daar komt bij dat in dezelfde periode ook het nieuwe sport- en culturele seizoen van start gaat. Als een kind wil gaan sporten of op muziekles wil, moet in die periode ook de contributie of het lesgeld betaald worden. Alles bij elkaar komt dit neer op een flink bedrag. Bijdrage Leergeld Niet alle ouders kunnen dit betalen. Hierdoor lopen veel kinderen het risico om buiten de boot te vallen, niet mee te kunnen doen met hun leeftijdsgenoten en in een isolement te raken.

Leergeld zet zich in voor deze kinderen en ondersteunt daarom hun ouders met bijvoorbeeld de aanschaf van schoolspullen, een computer of een fiets of met de contributie voor een sportvereniging. Zodat kinderen niet aan de zijlijn hoeven te blijven staan, maar zich kunnen ontwikkelen! Klik hier voor de flyer van stichting Leergeld.