Welkom

WELKOM

Van harte welkom op onze website. De Liaan is een Dalton Integraal Kind Centrum in wording.

IKC de Liaan bestaat uit:

  • Een Basisschool; onderwijs aan kinderen van 4 tot 12 jaar
  • Kinderopvang; voor- en naschoolse opvang en een peuterprogrammal (in de nabije toekomst volledige kinderopvang van 0 tot 12 jaar)

De basisschool en kinderopvang hebben een intensieve samenwerking om het onderwijs en de opvang aan elkaar te verbinden voor een doorlopende ontwikkeling van kinderen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat kinderen zich breed kunnen ontwikkelen zodat ze met voldoende bagage, vol zelfvertrouwen en met léf in het leven kunnen staan! Zowel school als de kinderopvang zorgen daarbij voor een optimale speel-leeromgeving gebaseerd op de waarden van het Dalton-onderwijs.

Nieuwsgierig? Kijk dan verder op de website want daar is algemene informatie over ons IKC te vinden.
Onder het kopje Actueel vindt u het artikel wat wij geschreven hebben voor de onderwijskrant van Prisma. Daarnaast laten wij met enkele foto's een sfeerimpressie zien. Alle overige info en foto's worden gedeeld via ISY. Een platform waar alle ouders van onze kinderen gebruik van kunnen maken.

Wanneer U nog vragen heeft, kunt U contact opnemen. U bent altijd welkom voor een informatief gesprek en/of een rondleiding door het IKC.


Facebook

IKC de Liaan is ook de volgen op Facebook.

Klik op het logo en "vind ons leuk"