Kennismaken/inloop op Dalton Kind Centrum de Liaan

Kennismaken en inloopuurtjes op Dalton Kind Centrum de Liaan

 

Maandag 11 februari 2019 is de centrale aanmelding voor kinderen die vóór 1 oktober 2019 vier jaar worden. Ouders ontvangen hier via de gemeente bericht over.

 

Voor het eerst naar de basisschool is een hele stap. Natuurlijk willen ouders een fijne school met eventueel goede voor- en naschoolse opvang voor hun kind. Om ouders te helpen bij deze keuze organiseert het Dalton Kind Centrum de Liaan in Helden inloopmomenten.

Ouders zijn, samen met het kind, welkom om in het cluster van de groepen 1-2-3 een kijkje te komen nemen en kunnen de groepen ‘in bedrijf’ zien. Daarnaast is er ook gelegenheid om de Kinderopvang te bekijken en informatie te krijgen. Een mooie gelegenheid om sfeer te proeven en een indruk te krijgen van ons Dalton Kind Centrum. Tijdens en na deze inloop is er gelegenheid tot het stellen van vragen over het onderwijs en de opvang.

 

Nieuwsgierig? U bent van harte welkom op de volgende momenten:

Dagelijks vanaf maandag 16 januari tot en met dinsdag 22 januari van 13.15 tot 14.00 uur

Na 14.00 uur is er ook nog gelegenheid voor verdere informatie.

 

Bent u helaas verhinderd maar wel geïnteresseerd? Een afspraak maken kan altijd. Info@deliaan.nl / 077-306106

Welkom

WELKOM

Van harte welkom op onze website. De Liaan is een Dalton Integraal Kind Centrum in wording.

IKC de Liaan bestaat uit:

  • Een Basisschool; onderwijs aan kinderen van 4 tot 12 jaar
  • Kinderopvang; voor- en naschoolse opvang en een peuterprogrammal (in de nabije toekomst volledige kinderopvang van 0 tot 12 jaar)

De basisschool en kinderopvang hebben een intensieve samenwerking om het onderwijs en de opvang aan elkaar te verbinden voor een doorlopende ontwikkeling van kinderen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat kinderen zich breed kunnen ontwikkelen zodat ze met voldoende bagage, vol zelfvertrouwen en met léf in het leven kunnen staan! Zowel school als de kinderopvang zorgen daarbij voor een optimale speel-leeromgeving gebaseerd op de waarden van het Dalton-onderwijs.

Nieuwsgierig? Kijk dan verder op de website want daar is algemene informatie over ons IKC te vinden.
Onder het kopje Dalton vindt u het artikel wat wij geschreven hebben voor de onderwijskrant van Prisma. Daarnaast laten wij met enkele foto's een sfeerimpressie zien van het onderwijs in onze clusters. Alle overige info en foto's worden gedeeld via ISY. Een platform waar alle ouders van onze kinderen gebruik van kunnen maken.

Wanneer U nog vragen heeft, kunt U contact opnemen. U bent altijd welkom voor een informatief gesprek en/of een rondleiding door het IKC.


Facebook

IKC de Liaan is ook de volgen op Facebook.

Klik op het logo en "vind ons leuk"